Voorgerechten.


Mandje lekkers– 4,75

Mandje met gesneden stokbrood en focaccia mediteriane samen met huisgemaakte kruidenboter.



Groningse specialiteit– 4,75

Groningse mosterdsoep met gesneden prei en uitgebakken spek.



Vissige duo– 9,95

Gemengde salade met gerookte zalm en kroketjes van gamba begeleid met een pittige cocktailsaus.



Italiaans natje– 4,75

Tomaat-Basilicum soep met een vleugje zure room.



Van die dunne plakkies– 9,95

Carpaccio van Ossehaas besprenkeld met balsamico dressing, parmezaanse kaas, pijnboompitten en heerlijke ruccola sla.



De 3 musketiers– 8,95

3 Bruchetta’s met brie, rauweham en meloen op een bedje van gemengde sla.


Hoofdgerechten.


Bourgondisch pannetje– 19,50

Runderstoofpot bereid met bier en kruidkoek, dit gerecht wordt geserveerd met aardappel puree.



Schnitzel “Heerlijkheid”– 19,50  onze topper.

Varkensschnitzel “Heerlijkheid”.  Gebakken schnitzels bestrooid met boeren (“spek, ui, paprika en champignons”) in de oven gebakken met parmezaanse kaas.



Varkensschnitzelmet champignone saus – 18,50

Varkensschnitzel met zigeunersaus – 18,50



De sfeer van Frankrijk– 21,50

Gekonfijte eendebout op een wittekoolsalade met een saus van sinaasappel.



Vlees op een stokkie– 18,50

Spies van kippendijen in marinade van teriyaki, lente ui en gebrande pijnboompitten.



Vegetarische verwennerij– 18,50

Lasagne van rode biet, pompoen en geitenkaas met een kruidige tomaten saus.



Zoals de vissers hem willen– 19,50

Gebakken Scholfilet met remoulade saus.



Chuck eye steak– 21,95

Kalfs Ribeye met een heerlijke Bernaise saus.



Het haasje van het zwien– 19,95

Gegrilde Varkenshaas op een bedje van een stampot rauwe andijvie en een saus van cranberrie’s



Lekkerbekje– 19,95

Gebakken Heekfilet met een heerlijke remouladesaus.



Kookmutsje– 18,50

Pappardelle met aubergine-paddenstoelen en tomatensaus




Alle hoofdgerechten worden geserveerd met uitgebreid garnituur Heeft u een allergie? Meld het ons alstublieft


Nagerechten


Verwennerij– 6,50

Griekse yoghurt geserveerd in laagjes met kersen compote, slagroom en een klein bolletje ijs.



Chocolade fantasie– 9,95

Cake van chocolade met binnen in gesmolten chocola het gerecht wordt begeleid met een canel van witte chocolade mousse, slagroom en een bolletje ijs.



Chantilly – 7,95

Taart van vanille ijs met merinque volgens Italiaans recept samen met een heerlijke warme kersen compositie en slagroom.



Warm buik gevoel– 7,95

Koffie / thee / cappucino met een heerlijk likeur naar keuze.



Najaars passie– 7,50

Bavarouis van speculaas met caramelsaus slagroom en klein bolletje vanille ijs.



De jongens van het land leven– 6,50

Coupe met vanille ijs en overgoten met boerenjongens af gegarneerd met slagroom.