Catering Service

Catering Service “Heerlijkheid”

Catering service “Heerlijkheid” Evenementen, Advies en Organisatie is uw gesprekspartner voor al uw catering activiteiten en feestelijkheden. Uw ideeën van feestvieren en gasten onthalen zijn de basis voor onze benadering. Wij zijn u graag van dienst bij de realisatie en organisatie van uw feest/evenement.

Het organiseren van een goed feest is een tijdrovende klus, want niet alleen zijn de mogelijkheden eindeloos, ook hebben we in deze tijd te maken met een kritische plubliek, dat al heel wat heeft meegemaakt.

Catering service “Heerlijkheid”  staat voor creatief en resultaatgericht proces dat uw feest/evenement tot een groot en bijzonder feest maakt. U bereikt uw doel, niet alleen omdat uw gasten uw organisatie en haar karakter herkennen, maar ook herkennen zij zichzelf, in de uitgesproken persoonlijke sfeer van uw feest/evenement.

Hebt u serieuze plannen om met Catering service “Heerlijkheid” in zee te gaan. Dan maken we bij u een afspraak om het programma tot in details te bespreken. Wellicht ten overvloede: een maatevenement, van zakelijke of feestelijke aard, wordt altijd persoonlijk door ons begeleid; vanaf de eerste kennismaking tot en met de laatste handdruk.

Los van een flinke dosis creativiteit, die basis vormt voor het te ontwikkelen concept, beschikken wij over een uitgebreide catering ervaring, in diverse grootten van activiteiten, in zowel zakelijk als huiselijke kringen.

Een catering met smaak…


Restaurant, Cafetaria, Catering Service, Zaal en Horeca verhuur  "Heerlijkheid"
Tolhuisstraat 1
9363  AX    Marum
Tel: 0594-641111